Bedrijven Ceyssens en Lenzo gaan uitbreiden

Printversie van het berichtMail dit bericht naar een kennis
Dinsdag 13 februari 2018
Bedrijven Ceyssens en Lenzo gaan uitbreiden
De gemeenteraadsagenda van donderdag 22 februari vermeldt in de openbare zitting 15 punten. Het nieuwe rooilijnplan voor het project op De Muiten Berg komt op tafel. Daarbij wordt voetweg 70 uit de Atlas der Buurtwegen geschrapt omdat die ondertussen is bebouwd en er een treinspoor over loopt. In de toekomst zullen twee nieuwe doorsteken vanuit de Schansstraat via het binnengebied richting Koolmijnlaan worden aangelegd.

De gemeente wil ook bijna 8 ha industriegrond op De Schacht verkopen aan Glas Ceyssens Group nv dat daar wil uitbreiden. En ook Schaverij Lenzo wil uitbreiden op De Schacht. Het koopt van de gemeente 2,5 ha bij bovenop de 6,2 ha die het al in bezit had. En de gemeenteraad mag zijn huiswerk van november 2016 overdoen. Toen werd een fel gecontesteerde verkaveling in Eikhof-Boektlaan goedgekeurd, in de buurt gekend als de Dana Winner-verkaveling. Er werden bezwaren ingediend bij de deputatie, die volgde de buren en vernietigde het besluit van de meerderheid. Er ligt nu een nieuw plan voor met maar 2 percelen in plaats van 3.
Startpagina
Lettergrootte
Felicitaties & wensen
3/2
Voor: Raymond Claes
Van: Godelieve Hermans
Het vijftig jarig bestaan van de revue was dit jaar een grote topper IEDEREEN EEN DIKKE PROFICIAT. Doe zo nog vele jaren verder!!
27/1
Voor: Raymond Claes
Van: Tony Lespoix
Proficiat aan t Heusdens Volksteater voor 50 ste jubileum opvoering Van premiére gisteren t es zoe vér
15/1
Voor: Jimmy Stalmans
Van: Leon Maes
Bedankt JS Heating voor de snelle en correcte reparatie van onze verwarmingsketel. Dat is service!
29/9
Voor: Monique Mechelmans
Van: Marijke Mechelmans
Monique, nog even hard doorwerken en dan ben je klaar voor je nieuwe uitdaging "Pompon". Alvast heel veel succes met je nieuwe bloemenwinkel. Zus, ik ben trots op jou!