Nieuw bestuur voor Verenigde Handelaars Zolder

Printversie van het berichtMail dit bericht naar een kennis
Maandag 12 februari 2018
Nieuw bestuur voor Verenigde Handelaars Zolder
De Verenigde Handelaars Zolder hebben maandagavond een nieuw bestuur samengesteld. Voorzitter Bruno Dethier was in zijn nopjes omdat de handelaars van Zolder meer dan verwacht gereageerd hadden op de oproep van het uittredende bestuur zodat nu met het grootste bestuur van de jongste jaren kan uitgepakt worden. Bruno Dethier van restaurant Laurus blijft voorzitter, nieuwe ondervoorzitter is Marc Schryvers (Optiek Mommen), penningmeester is Erik Vrijsen (Jeva) en secretaris Véronique Baggermans (Schepers Racing). Andere bestuursleden zijn: Carine Philippaerts ('t Molentje), Marc Gressens ('t Weyerke), Gert Cruysberghs (Fleurose), Guido Vanoppen (Machinevriend) en Danny Tielens (Argenta).

De handelaars hadden nog enkele presentjes, voor Danny Tielens om zijn jarenlange inzet in het kernbestuur, voor Erik Vrijsen die onlangs de nieuwjaarsreceptie in zijn showroom organiseerde en tenslotte voor gastheer Bruno Dethier en gastvrouw Sonia Geraerts van restaurant Laurus omwille van hun eerste vermelding in de Gault & Millau.
Nieuw bestuur voor Verenigde Handelaars Zolder |Foto 1|Nieuw bestuur voor Verenigde Handelaars Zolder |Foto 2|
Startpagina
Lettergrootte
Felicitaties & wensen
3/2
Voor: Raymond Claes
Van: Godelieve Hermans
Het vijftig jarig bestaan van de revue was dit jaar een grote topper IEDEREEN EEN DIKKE PROFICIAT. Doe zo nog vele jaren verder!!
27/1
Voor: Raymond Claes
Van: Tony Lespoix
Proficiat aan t Heusdens Volksteater voor 50 ste jubileum opvoering Van premiére gisteren t es zoe vér
15/1
Voor: Jimmy Stalmans
Van: Leon Maes
Bedankt JS Heating voor de snelle en correcte reparatie van onze verwarmingsketel. Dat is service!
29/9
Voor: Monique Mechelmans
Van: Marijke Mechelmans
Monique, nog even hard doorwerken en dan ben je klaar voor je nieuwe uitdaging "Pompon". Alvast heel veel succes met je nieuwe bloemenwinkel. Zus, ik ben trots op jou!