Volgende week al gemeenteraad over 19 punten

Printversie van het berichtMail dit bericht naar een kennis
Donderdag 7 december 2017
Volgende week al gemeenteraad over 19 punten
Door de nakende feestdagen valt de gemeenteraad deze maand extra vroeg, namelijk op donderdag 14 december om 19 uur. Op de agenda momenteel 19 punten in de publieke vergadering. Voor de politie wordt op zoek gegaan naar een nieuwe commissaris voor de dienst interventie en onthaal, ter vervanging van de huidige die volgende herfst met pensioen gaat. De raad moet ook een aantal belastingreglementen aanpassen, maar 't gaat vooral om administratieve ingrepen. De gemeenteraad zal wellicht tussentijds groen licht geven aan het Kolenspoor om te werken rond de krachtlijnen innovatief mobiliteitsnetwerk, groen economisch netwerk en ontmoetings- en belevingsruimte. En CVO De Verdieping zal in een samenwerkingsverband stappen met drie andere centra voor volwassenenonderwijs. De gemeente moet daar een samenwerkingsovereenkomst met de provincie voor sluiten.
Startpagina
Lettergrootte
Felicitaties & wensen
3/2
Voor: Raymond Claes
Van: Godelieve Hermans
Het vijftig jarig bestaan van de revue was dit jaar een grote topper IEDEREEN EEN DIKKE PROFICIAT. Doe zo nog vele jaren verder!!
27/1
Voor: Raymond Claes
Van: Tony Lespoix
Proficiat aan t Heusdens Volksteater voor 50 ste jubileum opvoering Van premiére gisteren t es zoe vér
15/1
Voor: Jimmy Stalmans
Van: Leon Maes
Bedankt JS Heating voor de snelle en correcte reparatie van onze verwarmingsketel. Dat is service!
29/9
Voor: Monique Mechelmans
Van: Marijke Mechelmans
Monique, nog even hard doorwerken en dan ben je klaar voor je nieuwe uitdaging "Pompon". Alvast heel veel succes met je nieuwe bloemenwinkel. Zus, ik ben trots op jou!