Transporteurs op zoek naar truckers

Printversie van het berichtMail dit bericht naar een kennis
Maandag 13 november 2017
Transporteurs op zoek naar truckers
Het is al langer een probleem dat transportbedrijven moeilijk vrachtwagenchauffeurs vinden. Het is dan ook een echt knelpuntberoep. Daarom is Fast Track CE opgestart, een samenwerking van Atrium Opleidingen, Scholing vzw en de transporteurs. Het is de bedoeling om gemotiveerde kandidaten te vinden die een opleiding tot vrachtwagenchauffeur willen volgen. Meer nog, die rijopleiding wordt dan volledig voor hen betaald, zowel de theoretische als praktische. In het totaal krijgen daarvoor 160 kandidaten de kans. In Truckstop 26 bis had vandaag alvast een contactdag plaats, waar kandidaat-chauffeurs konden kennismaken met transporteurs die vacatures aanbieden. Er waren al verschillende 'matchen' die nu verder contact leggen, op 1 december starten de eerste opleidingen. Limburg is een proefproject, als het meevalt volgen wellicht ook de andere provincies.
Startpagina
Lettergrootte
Felicitaties & wensen
3/2
Voor: Raymond Claes
Van: Godelieve Hermans
Het vijftig jarig bestaan van de revue was dit jaar een grote topper IEDEREEN EEN DIKKE PROFICIAT. Doe zo nog vele jaren verder!!
27/1
Voor: Raymond Claes
Van: Tony Lespoix
Proficiat aan t Heusdens Volksteater voor 50 ste jubileum opvoering Van premiére gisteren t es zoe vér
15/1
Voor: Jimmy Stalmans
Van: Leon Maes
Bedankt JS Heating voor de snelle en correcte reparatie van onze verwarmingsketel. Dat is service!
29/9
Voor: Monique Mechelmans
Van: Marijke Mechelmans
Monique, nog even hard doorwerken en dan ben je klaar voor je nieuwe uitdaging "Pompon". Alvast heel veel succes met je nieuwe bloemenwinkel. Zus, ik ben trots op jou!