Bovy: eenzame gemeenteraadsvoorzitter onder vuur

Printversie van het berichtMail dit bericht naar een kennis
Donderdag 18 mei 2017
Bovy: eenzame gemeenteraadsvoorzitter onder vuur
Zoals aangekondigd had Open VLD - in casu gemeenteraadsvoorzitter Marc Swevers - een bijkomend punt ingediend over een masterplan voor Bovy. Daarbij zou een breed gedragen plan moeten uitgewerkt worden waarbij een 'anchor tenant', een grote trekker voor de horeca moet komen. Voor Marc Swevers, zelf nog jarenlang als horeca-uitbater actief op Bovy, moet de horeca rendabel uitgebaat kunnen worden en niet op de eerste plaats als geldgewin voor de gemeente. Maar Swevers stond quasi alleen en hij werd enorm onder vuur genomen, zowel door meerderheid als oppositie.

Sonja Claes (CD&V) verweet hem onbetrouwbaarheid omdat hij zelf 10 jaar in de meerderheid heeft gezeten, waarvan 6 jaar als schepen, en dat hij dan plots na 1,5 maand oppositie een volledige bocht maakt. Schepen van toerisme Nico Geeraerts (SP.A) gaf een overzicht van alles wat al gebeurd is op Bovy en hij verweet Marc Swevers dat hij naar elk overleg rond Bovy zijn kat stuurde. Na een lange discussie werd het voorstel door een overgrote meerderheid naar de prullenmand verwezen.
Startpagina
Lettergrootte
Felicitaties & wensen
22/6
Voor: Frans Hermans
Van: Jacqueline Cupers
Heel veel goede wensen voor jouw verjaardag op zaterdag 24/06 en een grote proficiat hierbij ook van je veel goede wensen voor jouw verjaardag Frans op 24/06 ,dikke proficiat ,veel fietsgenot fijne gezonde jaren van Jacqueline Veerle en Kurt
3/5
Voor: Ronny Claes
Van: Johan Claes
Proficiat met je 57 ste verjaardag!
28/4
Voor: marijke bloemen
Van: els winters
er is weer bijna een jaartje om. Proficiat met je verjaardag oude patient van neerpelt
25/2
Voor: JANG GERITS
Van: BUREN DE DRIJ DREVEN
WIJ WENSEN JANG NOG EEN DIKKE PROFICIAT MET ZIJN 90ste VERJAARDAG. GENIET ERVAN!