Ale en Alley en The Bluesshufflers in Muzecafé

Printversie van het berichtMail dit bericht naar een kennis
Maandag 20 maart 2017
Ale en Alley en The Bluesshufflers in Muzecafé
Volgende zondag presenteert Aftermuzecafé een nieuwe concertavond in het Muzecafé. Op de affiche deze keer Ale & Alley en The Bluesshufflers. Ale & Alley (foto boven) staat voor het duo Roeland Bierkens en Patrick Indestege. Ze brengen een sterke performance met old time roots music, folk, blues en ballads. Beiden zingen en spelen gitaar en bespelen daarnaast nog elk 3 tot 4 instrumenten. Het trio the Bluesshufflers presenteert diepe doorleefde blues ballads volledig akoestisch en clean. Kenners zullen blues roots van de jaren 30 herkennen en als de machine echt op gang komt, dan kan het swingen à la Jimi Hendrix. Frank Engelen neemt de zang en gitaar voor zijn rekening, Piet Vanhoutte zingt, speelt op gitaar en percussie en Jo Bogaert is gitarist. Het begint om 20 uur stipt en de toegang is gratis.
Ale en Alley en The Bluesshufflers in Muzecafé |Foto 1|
Startpagina
Lettergrootte
Felicitaties & wensen
3/2
Voor: Raymond Claes
Van: Godelieve Hermans
Het vijftig jarig bestaan van de revue was dit jaar een grote topper IEDEREEN EEN DIKKE PROFICIAT. Doe zo nog vele jaren verder!!
27/1
Voor: Raymond Claes
Van: Tony Lespoix
Proficiat aan t Heusdens Volksteater voor 50 ste jubileum opvoering Van premiére gisteren t es zoe vér
15/1
Voor: Jimmy Stalmans
Van: Leon Maes
Bedankt JS Heating voor de snelle en correcte reparatie van onze verwarmingsketel. Dat is service!
29/9
Voor: Monique Mechelmans
Van: Marijke Mechelmans
Monique, nog even hard doorwerken en dan ben je klaar voor je nieuwe uitdaging "Pompon". Alvast heel veel succes met je nieuwe bloemenwinkel. Zus, ik ben trots op jou!