Ale en Alley en The Bluesshufflers in Muzecafé

Printversie van het berichtMail dit bericht naar een kennis
Maandag 20 maart 2017
Ale en Alley en The Bluesshufflers in Muzecafé
Volgende zondag presenteert Aftermuzecafé een nieuwe concertavond in het Muzecafé. Op de affiche deze keer Ale & Alley en The Bluesshufflers. Ale & Alley (foto boven) staat voor het duo Roeland Bierkens en Patrick Indestege. Ze brengen een sterke performance met old time roots music, folk, blues en ballads. Beiden zingen en spelen gitaar en bespelen daarnaast nog elk 3 tot 4 instrumenten. Het trio the Bluesshufflers presenteert diepe doorleefde blues ballads volledig akoestisch en clean. Kenners zullen blues roots van de jaren 30 herkennen en als de machine echt op gang komt, dan kan het swingen à la Jimi Hendrix. Frank Engelen neemt de zang en gitaar voor zijn rekening, Piet Vanhoutte zingt, speelt op gitaar en percussie en Jo Bogaert is gitarist. Het begint om 20 uur stipt en de toegang is gratis.
Ale en Alley en The Bluesshufflers in Muzecafé |Foto 1|
Startpagina
Lettergrootte
Felicitaties & wensen
7/4
Voor: Willy en Simonne Hody-Aerts
Van: Nathalie Hody
op 10 april 2018, zijn jullie 50 jaar getrouwd!! een dikke proficiat !! Nog vele mooie jaren samen!
2/4
Voor: Okra Heusden Vereniging
Van: Frans en Jacqueline Hermans cupers
Een dikke proficiat aan okra en ? dat ze er toch aan gedacht hadden om de paashaas te bestellen voor iedere aanwezige bij de wijding van de fietsen op paasmaandag een fijne verrassing Alice Frans en Jacqueline
3/2
Voor: Raymond Claes
Van: Godelieve Hermans
Het vijftig jarig bestaan van de revue was dit jaar een grote topper IEDEREEN EEN DIKKE PROFICIAT. Doe zo nog vele jaren verder!!
27/1
Voor: Raymond Claes
Van: Tony Lespoix
Proficiat aan t Heusdens Volksteater voor 50 ste jubileum opvoering Van premiére gisteren t es zoe vér