Steven De bruyn wint Het Eikenloof 2015

Printversie van het berichtMail dit bericht naar een kennis
Vrijdag 9 oktober 2015
Steven De bruyn wint Het Eikenloof 2015
Muzikant Steven De bruyn heeft vanavond in Muze Het Eikenloof 2015 gekregen, dat is de driejaarlijkse cultuurprijs in Heusden-Zolder. Hij werd door de jury gekozen uit 9 sterke kandidaten. Steven is internationaal vermaard als mondharmonicaspeler, de blues is zijn basis maar hij laat zich ook door andere genres beïnvloeden. Hij speelde jaren samen met Roland, maakte nadien deel uit van El Fish om vervolgens The Rhythm Junks mee op te richten. Maar ook in andere samenstellingen is hij geregeld te horen en te zien. Hij is geboren en getogen in Heusden-Zolder en hoewel hij al jaren in Gent woont, heeft Steven nooit zijn roots verloochend. Hij komt hier nog vaak, zowel om te wandelen als om in de regio op te treden. Het lag dan ook voor de hand dat hij één van de ambassadeurs was die in de recent gemaakte filmpjes over de Mijnstreek optreden. Als laureaat van Het Eikenloof mocht Steven De bruyn een mooi schilderij van Roger Vincken in ontvangst nemen. Daarna gaf hij enkele nummers ten beste, waarbij hij een schitterende symbiose met The Muze Jazz Orchestra vormde. (meer foto's)
Steven De bruyn wint Het Eikenloof 2015 |Foto 1|Steven De bruyn wint Het Eikenloof 2015 |Foto 2|Steven De bruyn wint Het Eikenloof 2015 |Foto 3|Steven De bruyn wint Het Eikenloof 2015 |Foto 4|
Startpagina
Lettergrootte
Felicitaties & wensen
3/2
Voor: Raymond Claes
Van: Godelieve Hermans
Het vijftig jarig bestaan van de revue was dit jaar een grote topper IEDEREEN EEN DIKKE PROFICIAT. Doe zo nog vele jaren verder!!
27/1
Voor: Raymond Claes
Van: Tony Lespoix
Proficiat aan t Heusdens Volksteater voor 50 ste jubileum opvoering Van premiére gisteren t es zoe vér
15/1
Voor: Jimmy Stalmans
Van: Leon Maes
Bedankt JS Heating voor de snelle en correcte reparatie van onze verwarmingsketel. Dat is service!
29/9
Voor: Monique Mechelmans
Van: Marijke Mechelmans
Monique, nog even hard doorwerken en dan ben je klaar voor je nieuwe uitdaging "Pompon". Alvast heel veel succes met je nieuwe bloemenwinkel. Zus, ik ben trots op jou!