Tip van de bib:  Åsa Hellberg

Tip van de bib: Åsa Hellberg

'Welkom bij hotel Flanagans' van Åsa Hellberg, dat is de tip die onze deze week vanuit de bibliotheek bereikt. Het is een ontspannende, leuke verhaallijn voor lezers van Lucinda Riley en Anne Jacobs. Ook haar boek ‘Vriendinnen voor altijd’ is een echte aanrader.

Korte inhoud

Stap binnen bij Hotel Flanagans, waar kristallen kroonluchters een zachte gloed werpen over fluwelen sofa’s terwijl de Londense high society elkaar ontmoet in de luxe salon. Het is een ramp om geen uitnodiging te krijgen voor de uitbundige feesten van Linda Lansing, de baas van het hotel. Maar Linda voelt zich niet altijd thuis in deze wereld. In haar hart is ze nog steeds een eenvoudig meisje uit een klein dorp, en als ongetrouwde, alleenstaande hoteleigenares heeft ze het niet makkelijk. Er zijn inmiddels jaren verstreken sinds ze het hotel van haar vader erfde, maar Linda is nog steeds verwikkeld in een bittere machtsstrijd met haar arrogante neven, die zichzelf als veel geschiktere eigenaren van Flanagans zien.

Ze is klaar om te vechten voor het levenswerk van haar vader, maar vraagt zich heimelijk af hoeveel ze bereid is op te geven. Is dit het allemaal wel waard?


69493