Iedereen op het podium van Moed en Volharding

De B-gymnasten van turnkring Moed en Volharding Berkenbos beleefden een topweekend op het Limburgs kampioenschap in Oud-Tunrhout. Alle deelnemende gymnasten haalden een podiumplaats, van wie liefst 4 Limburgs kampioen werden. In de categorie B11 pronkte Emma Bosmans op de eerste plaats, na een vlekkeloos seizoen en werd dus Limburgs kampioene. Ook Kyana Engelen mocht het podium op, als tweede. Ook de gymnasten in categorie B12 behaalden een podiumplaats: Mislina Bicer 2de en Rani Truyen 3de. In de categorie B13 mag Kaat Geusens zich Limburgs kampioene noemen. In de categorie B14-15 won Laura Vanmullem goud en Yana Krammerhoffer zilver. In de B16+ werd Laura Achen kampioen en Natascha Jacobs tweede. (foto's Sofie Neuteleers)24736