Honderden klanten kregen eindejaarsprijzen

Honderden klanten kregen eindejaarsprijzen

In het gemeentehuis zijn dinsdagavond zowat 70 winnaars van de eindejaarsactie in Heusden-Zolder opgedaagd om hun prijs te komen afhalen. Fernand Claes, voorzitter van de Middenstandsraad en de vzw Middenstandsvereniging, leidde de avond. Tijdens een gezellige happening vielen uiteraard niets dan tevreden gezichten te bespeuren. De meeste winnaars gingen dan ook met een stevige waardebon naar huis.

Er waren prijzen per handelskern. Zo mochten voor Cité klanten waardebonnen van liefst 1000, 500 en 200 euro meenemen en verder ook nog tv-toestellen, juwelen, drankenkorven een aankoopbonnen. In Heusden-Dorp zijn 300 flessen cava over de toonbank gegaan en daarnaast kreeg één winnaar een party-pakket van € 1.000. De Verenigde Handelaars Zolder deelden voor bijna 1700 euro geschenken en waardebonnen uit. De handelaars in Bolderberg reikten een fiets, schoonheidsbehandelingen, slipcursussen en een hele rist waardebonnen uit.

Alles samen zijn dus honderden klanten in de prijzen gevallen tijdens de eindejaarsactie. Een blik op de winnaarslijst leert trouwens dat die klanten van zowat overal komen. Uiteraard vooral Heusden-Zolder, maar ook heel wat uit Beringen, Lummen, Hasselt, Houthalen-Helchteren, Meeuwen-Gruitrode en Zonhoven. (meer foto's van Joran Tielens)39036