Het weer: wisselvallig

Het weer: wisselvallig

Depressionaire invloeden zijn verantwoordelijk voor vrij hoge neerslagkansen. Tijdelijk stijgt de luchtdruk en treedt er een droger intermezzo op, maar dit is slechts van korte duur. De temperaturen liggen de volgende dagen rond de normale waarden voor deze tijd van het jaar.
Vandaag vallen er geregeld enkele buien, afgewisseld door droge perioden en soms wat zon. Het is relatief warm bij maxima rond 23 graden.
Morgen blijft het overwegend droog en de zon is geregeld van de partij. Echter af en toe zijn er talrijke stapelwolken en die kunnen een bui met zich meebrengen. Het kwik bereikt 23 graden.
Zondag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er vallen enkele buien bij maxima rond 22 graden. Er staat wel erg weinig wind.
Maandag zijn de neerslagkansen minimaal. Het is meestal droog en de zon kan geregeld achter de wolken tevoorschijn komen. Het wordt iets minder warm bij 21 graden.
Dinsdag blijft het, op een enkele regenbui na, overwegend droog. Er zijn opklaringen, waarbij de zon kan doorbreken, maar er zijn ook een aantal wolkenvelden. De maxima liggen rond 21 graden.
De volgende dagen wordt het wat warmer, maar vanaf donderdag is er kans op onweer. Het weekend lijk wel droog te gaan verlopen met geregeld zonneschijn.(Michel Nulens - Meteoservices)
28144