Het weer: aanhoudend wisselvallig

Depressies en storingen weten hun weg nog steeds naar onze streken te vinden en zorgen voor aanhoudend wisselvallig weer. Tussendoor zijn er wel droge momenten en is er plaats voor wat zon, maar vrijwel iedere dag mag er neerslag verwacht worden.
Morgen is het droog in de vroege ochtend, maar al vlug wordt het betrokken vanuit het westen en gaat het regenen. Na de middag is er tijdelijk meer intense regen en pas tegen de avond wordt het droog. Maxima rond 15 graden.
Zondag is het eerder fris bij maxima rond 14 graden. Er staat een matige wind en droge perioden wisselen af met plaatselijke buien. Af en toe is er een streepje zon.
Maandag domineren wolken en er staan een aantal buien op het programma. De maxima liggen rond 15 graden en er de wind waait matig uit het zuidwesten.
Dinsdag komt het kwik wat hoger uit bij 16 graden. Er vallen echter een aantal buien, die lokaal kunnen vergezeld worden van onweer.
De dagen nadien is het tijdelijk droog met ook wat zonneschijn en maxima rond 16 graden. In het weekend wordt het gevoelig warmer, maar vanaf zondag nemen de neerslagkansen opnieuw toe. (Michel Nulens - Meteoservices) 16030