Eerste starterspremie voor Natuurwinkel Oliva

Eerste starterspremie voor Natuurwinkel Oliva

De eerste starterspremie voor een zaak op de Cité ging naar Natuurwinkel Oliva in de Koomijnlaan 163. Uitbaatster Arzu Otur, heeft een voormalig café helemaal opgefrist en er een gezellige en hedendaagse zaak van gemaakt. Arzu had al langer ervaring in de groothandel van natuurproducten, maar nu biedt ze in de winkel die producten samen met biologische specialiteiten aan. Maar je kunt er ook een kop koffie drinken of ontbijten.

De gemeente heeft de starterspremie gelanceerd om de diversiteit in het aanbod van winkelcentrum Cité te stimuleren. De leegstand is er momenteel erg klein, maar de premie is een instrument om dat zo te houden. Nieuwe, creatieve ondernemers kunnen maximaal 4000 euro krijgen voor bijvoorbeeld schilderwerken, pleisteren, bevloering, schrijnwerk, buitengevelwerken, beveiligingssystemen, … Schepen van lokale economie Nico Geeraerts en voorzitter Ronny Oyen van de handelaarsvereniging gingen Arza alvast feliciteren.
Meer info over de starterspremie krijg je bij de afdeling welzijn en lokale economie, 011 80 80 86 of economie[!]heusden-zolder.be, of kijk op http://ondernemen.heusden-zolder.be/ 31689