Een bijzonder muzikaal weekend in CC Muze

Een bijzonder muzikaal weekend in CC Muze

Het wordt een bijzonder muzikaal weekend in CC Muze. Het begint vrijdagavond in de zwarte zaal met het Sam Joris Octet feat. Bert Joris. Belgische jazzlegende Bert Joris viert zijn 65ste verjaardag met een theatertour waarin de trompettist zijn krachten bundelt met zoon Sam. Deze unieke samenwerking is voor hen de ideale gelegenheid om Sams jazzoctet na tien jaar terug samen te brengen. Het repertoire van Bert Joris vormt het uitgangspunt, maar het octet zorgt voor een hedendaagse toets waarbij openheid en vrijheid centraal staan. 

Op zaterdagavond brengt Gabriel Rios met 'En Vivo' Latijns-Amerikaanse pop in de schouwburg. De songs op zijn vijfde studioalbum, Flore, grijpen terug naar de jeugd van zijn vader en grootvader in Puerto Rico. Hij schreef de songs van het album in afzondering en ballingschap, niet alleen omwille van corona maar ook omwille van wat er nog rest van zijn roots. Er zijn nog enkele tickets.

Zondag om 14 en 16 uur brengen Esmé Bos en Bart Voet DIERenLEED in première in de zwarte zaal. Het is een voorstelling voor iedereen vanaf 2,5 jaar en het is een ode aan het dier met zelfgeschreven en bestaande dierenliedjes in verschillende talen. Een samensmelting van het dierenrijk en muziek. (foto Karolina Maruszak). 
Tickets voor de drie muzikale voorstellingen via muze.be.75435