Druk programma voor 65ste Braderie op Cité

Druk programma voor 65ste Braderie op Cité

Vandaag begint de 65ste braderie in Winkelcentrum Cité. Eén van de oudste braderieën van het land opent traditiegetrouw met de eerste koopjesdag, terwijl om 20 uur in de feesttent stand up comedian Erhan Demirci optreedt met in het voorprogramma Tom Cools. (€ 8, € 5). Morgenavond is er een officieel moment en vrijdagavond om 19 uur is er buurtavond, café Cité (iedereen mag zijn mening geven over het buurtplan voor de omgeving) en panakooitoernooi. Onder het motto 'Sjot mee in de Cité' kunnen ploegen van 2 tot 3 personen het tegen elkaar opnemen, inschrijven ter plaatse tussen 19 uur en 19u30, wedstrijden tussen 20 en 22 uur.

Zaterdag om 12 uur rijden de wielertoeristen hun Braderierit, om 13 uur begint de straatanimatie en om 19 uur is dj Bjorn Verhoeven (Joe FM) de host tijdens de X-Plosion-party in de tent (€ 5).

 Zondag is dan de grote dag met om 8 uur frühshoppen in de tent (€ 8), om 8 uur start ook de rommelmarkt in Kleuterweg en Koolmijnlaan en vanaf 12 uur krijgt het publiek tientallen attracties opgedist: straattheater, muziekoptredens, kermisattracties, muzikale en folkloristische optredens, roofvogeldemo's, kinderanimatie, ... Ook verzamelen weer de historische racewagens voor de 3de Braderienacht Heusden Historic (foto). Voor en na de rondrit zijn de wagens ter plaatse te bewonderen. De Koolmijnlaan wordt afgesloten, kom dus naar de bewaakte fietsenparking aan de brug of laat je auto achter op het mijnterrein of het Helzoldplein waar tussen 13 en 18 uur een shuttle passeert. Maandag is dan de laatste braderiedag met koopjes.35671