De voordelen van de Otolift Modul-Air traplift

De voordelen van de Otolift Modul-Air traplift

PARTNERBIJDRAGE Heeft u moeite met traplopen en bent u opzoek naar een oplossing waarbij u thuis kunt blijven wonen? Dan is een traplift wellicht interessant voor u. Er zijn trapliften geschikt voor iedere situatie. Neem bijvoorbeeld de Otolift Modul-Air. Dit is een innovatieve en duurzame traplift, geschikt voor iedere trap. In dit artikel leest u meer over de voordelen en kenmerken van deze slimme traplift. De Otolift Modul-Air is geschikt voor iedere trap, of het nu gaat om een rechte, gebogen, spiraal- of wenteltrap. De traplift kan in veel gevallen geplaatst worden aan de binnenzijde van de trap, waardoor er meer ruimte overblijft voor andere gebruikers. De rail bestaat uit modulaire onderdelen die op maat gemaakt worden voor uw trap.

Een ander pluspunt van de Otolift Modul-Air is dat  hij zeer veilig en gebruiksvriendelijk is. De stoel heeft een ergonomisch ontwerp, zodat u comfortabel zit. U bedient de stoel eenvoudig met een joystick of een afstandsbediening. Tevens heeft de stoel een klembeveiliging die voorkomt dat hij vastloopt als er iets op de rail ligt. Bovendien kunt u de stoel draaien bij het op- en afstappen, zodat u altijd stevig afstapt.

De Otolift Modul-Air is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. U kunt kiezen uit verschillende kleuren voor de bekleding en de rail, zodat ze passen bij uw interieur. De stoel heeft ook een compact design dat weinig ruimte inneemt als hij niet gebruikt wordt.

Tot slot is de Otolift Modul-Air ook nog eens milieuvriendelijk. De traplift wordt gemaakt van hoogwaardige en slijtvaste materialen die honderd procent herbruikbaar zijn. De traplift werkt op batterijen die automatisch opladen als hij stilstaat. Zo verbruikt hij minder energie en kunt u hem ook gebruiken bij stroomuitval.

Zoals u ziet, heeft de Otolift Modul-Air veel te bieden voor mensen die moeilijk ter been zijn en geen afstand willen doen van hun vertrouwde woning.
(Buiten verantwoordelijkheid van de redactie)77152