De Mijlpaal heeft 'Eigen(aardige) Gasten'

De Mijlpaal heeft 'Eigen(aardige) Gasten'

Het zijn drukke tijden voor kunstgalerij De Mijlpaal. Deze namiddag opent in de vestiging in Knokke (Zeedijk 816) de retrospectieve Hendrik Kerstens. De schilderijen van Hendrik Kerstens gaan altijd uit van de relatie vader-dochter, zijn dochter is zijn model, meestal getooid met opvallende. De kunstenaar zal deze namiddag zelf op de vernissage aanwezig zijn. De expo in Knokke loopt nog tot 25 februari.

En morgen opent in De Mijlpaal in de Brugstraat in Heusden 'Eigen(aardige) Gasten’ dat werk van Ann Van Hoey (foto onder) en Peter Vanbekbergen (foto links)  in beeld brengt. De monumentale beelden van mensen en honden van Peter Vanbekbergen en de fragiele creaties van Ann Van Hoey zijn ondertussen in heel wat huiskamers te vinden. Het maakt er deel uit van het dagelijkse leven en is zo ook een beeld gebracht. Zo biedt De Mijlpaal een inkijk in het leven van een aantal kunstminnaars. Naast die foto's tonen de kunstenaars ook recent werk, waardoor duidelijk wordt welk boeiend parcours beiden doorheen de jaren afgelegd hebben.
De vernissage is morgen om 15 uur, in aanwezigheid van de kunstenaars, daarna is de tentoonstelling nog te bezoeken tot 25 februari. 38285