Wordt Koen zondag beste leerkracht ter wereld?

Printversie van het berichtMail dit bericht naar een kennis
Dinsdag 13 maart 2018
Wordt Koen zondag beste leerkracht ter wereld?
Voor Koen Timmers, leraar van verschillende informatica-gerelateerde vakken aan CVO De Verdieping en onderzoeker aan de PXL, neemt de spanning stilaan toe. Koen is op weg naar Dubai, waar zondag de prijsuitreiking plaatsvindt van de Global Teacher Prize, zeg maar de prijs voor de beste leerkracht van de wereld. Vorig jaar was Koen Timmers ook al genomineerd in de top 50 en dit jaar zit hij alvast in de top 10. Hij maakt nu kans op de eerste prijs en daaraan is liefst ... 1 miljoen dollar verbonden.

Koen is niet zomaar genomineerd. Net als de 9 andere finalisten is hij geselecteerd uit 30.000 genomineerden uit 173 landen. Koen is een pionier in de zelfstudie - website zelfstudie.be - en het afstandsonderwijs. Zo wordt vooral zijn project Kakuma wereldwijd gewaardeerd, daarmee geeft hij samen met 150 andere leerkrachten via Skype afstandsonderwijs aan Afrikaanse vluchtelingen. De concurrentie voor zondag is bijzonder sterk, maar ook aan CVO De Verdieping zal alles op de voet gevolgd worden en zal menig collega en student meeduimen.
Startpagina
Lettergrootte
Felicitaties & wensen
26/11
Voor: KREABO Toneelgroep
Van: Alice en Jacqueline Meynen en cupers
Proficiat aan toneelgroep kreabo uit Boekt bij hun 40 jarig bestaan en hun zeer geslaagd stuk van dit jaar nu Anateuka ook voor al de auteurs het was een fijne avond en dank voor de traktatie in de school Alice en Jacqueline
23/8
Voor: Maria Claes
Van: Jean Peeters
Van harte een gelukkige verjaardag gewenst.
28/5
Voor: Mady Celis
Van: Heidi Eggen
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Maak er een super leuke dag van. 29/05
7/4
Voor: Willy en Simonne Hody-Aerts
Van: Nathalie Hody
op 10 april 2018, zijn jullie 50 jaar getrouwd!! een dikke proficiat !! Nog vele mooie jaren samen!