Werken in de Kerkstraat zijn gestart

Printversie van het berichtMail dit bericht naar een kennis
Dinsdag 13 maart 2018
Werken in de Kerkstraat zijn gestart
De lang aangekondigde werkzaamheden in de Kerkstraat zijn van start gegaan. Ze zullen duren tot aan het eind van de zomer, maar bij de planning wordt de toegang tot Circuit Zolder zoveel mogelijk vrij gehouden. De Kerkstraat krijgt aan beide zijden vrijliggende betonnen fietspaden. Van die werken wordt gebruik gemaakt om de riolering te vernieuwen. 

Fase 1 pakt het kruispunt Kerkstraat/Zwembadstraat en het deel van de Kerkstraat tot aan de ingang van het circuit aan. Je moet via Parking 69 of de Kerkstraat aan de Bolderbergkant naar het circuit. Eind mei start fase 2, die gaat over het deel vanaf de ingang van het circuit tot aan de gewestweg. Er is dan een omleiding via Westlaan en Terlaemenlaan maar het circuit kun je alleen binnen via de Kerkstraat langs de kant van het zwembad. Tegen de bouwvakantie moet fase 2 gedaan zijn. Na de bouwvakantie start de laatste fase: dan worden de fietspaden langs de gewestweg vernieuwd van aan de aansluiting met de Kerkstraat tot aan de nieuwe fietspaden in de Sint-Jobstraat. Ook daar komen vrijliggende fietspaden, en een middenberm, met veilige oversteekplaats voor fietsers.
Startpagina
Lettergrootte
Felicitaties & wensen
26/11
Voor: KREABO Toneelgroep
Van: Alice en Jacqueline Meynen en cupers
Proficiat aan toneelgroep kreabo uit Boekt bij hun 40 jarig bestaan en hun zeer geslaagd stuk van dit jaar nu Anateuka ook voor al de auteurs het was een fijne avond en dank voor de traktatie in de school Alice en Jacqueline
23/8
Voor: Maria Claes
Van: Jean Peeters
Van harte een gelukkige verjaardag gewenst.
28/5
Voor: Mady Celis
Van: Heidi Eggen
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Maak er een super leuke dag van. 29/05
7/4
Voor: Willy en Simonne Hody-Aerts
Van: Nathalie Hody
op 10 april 2018, zijn jullie 50 jaar getrouwd!! een dikke proficiat !! Nog vele mooie jaren samen!