Titels voor Arne Tureluren en Sander Elen

Het was bijzonder druk in de bossen en velden tussen Ubbersel en Eversel. De wedstrijden cyclocross waaronder de provinciale kampioenschappen lokten liefst 174 deelnemers en ook heel wat toeschouwers. Die hielden er bovendien de sfeer in, terwijl de renners het tempo hoog hielden en er een spannende strijd van maakten. Bij de beloften en eliten z/c won Yorben Van Tichelt, voor Stijn Huys en Ingmar Uytdewilligen.
Arne Tureluren
werd 5de en provinciaal kampioen bij de beloften, Sander Elen strandde op de 8ste plaats en dat was goed voor de Limburgse titel bij de eliten z/c. Lokaal renner Sieën Veestraeten werd 16de. Bij de masters A won Kristof Cop voor streekrenner Jimmy Tielens die de titel binnenreef, en derde was Glenn Sluyts. De zege bij de masters B was voor Arne Daelmans, voor Wim Jansen en Stefan Nerinckx. Bij de masters C won Dirk Mertens voor Guido Verhaegen en Johan Vanderaerden. Daniel Van Oosterwyck won bij de masters D, voor Dirk Van Sinay en François Mertens. De zege bij de juniores was voor Briek Hermans, voor Tijl Pauwels en Wesley Floren. Bij de nieuwelingen zag het podium er zo uit 1. Timo Kielich, 2. Dante Scoponi en 3. Arno Van Den Broeck. Wielerclub Berg Op Eversel mag terugblikken op een geslaagd weekend. (meer foto's van Gust Ischen)17504