Het weer: licht wisselvallig

Een langere periode met wisselvallig weer is aangebroken. Hierbij krijgen we de ene dag neerslag en de andere dag wat zon. Alvast de volgende 10 dagen gaat het weerbeeld op en af en de maxima liggen meestal rond 20 graden.
Vandaag is het meestal zwaar bewolkt met eerst hier en daar een bui. Na de middag neemt het aantal buien toe en ze worden bovendien intenser. Een donderslag is mogelijk. Maxima rond 20 graden.
Morgen wisselen wolken en zonnige perioden elkaar af. Er kan een bui tot stand komen, maar dat is zeker niet overal het geval. Het is eerder fris bij 19 graden en een matige zuidwestenwind.
Zondag is het droog en de zon is vaak aanwezig. In de latere namiddag wordt het vanuit het westen zwaar bewolkt. Volgende nacht gaat het regenen. Maxima rond 22 graden.
Maandag zorgt een storing voor veel wolken in de ochtend met perioden van regen. Nadien klaar het op, maar later kan er hier en daar een bui tot stand komen. Het kwik bereikt 22 graden.
Dinsdag wordt een overwegend droge dag bij een afwisseling van zonnige perioden en wolkenvelden. Er staat weinig wind en het kwik klimt tot een graad of 20.
Woensdag komen er vrij veel wolken voor en in de avond gaat het regenen. Maxima rond 21 graden.
Donderdag zou er wel eens veel neerslag kunnen vallen. Ook vrijdag ziet er nogal nat uit en tijdens het weekend houdt het wisselvallige weer aan. Af en toe krijgen we wel wat zon te zien. Het wordt een wisselvallige week, maar voor zij die examens hebben is dit misschien wel het ideale weer.7830