Prijzen eindejaarsactie zijn uitgereikt

Prijzen eindejaarsactie zijn uitgereikt

In het gemeentehuis werden vanavond de winnaars ontvangen van de eindejaarsactie in Heusden-Zolder. Zoals bekend hebben de handelskernen onder leiding van de gemeentelijke middenstandsraad een gezamenlijke actie opgezet, maar waren heel wat prijzen per handelskern te winnen. Voorzitter Fernand Claes van de middenstandsraad verwelkomde iedereen en riep vervolgens de voorzitters of bestuursleden van de handelskernen naar voor voor de prijsuitreiking. Bij winkelcentrum Cité won Mariette Wouters uit Koersel voor € 1.000 waardebonnen, Lutje Breugelmans uit Tervant mag voor € 500 shoppen op Cité en Mieke Dirix uit Heusden-Zolder voor € 200. Andere prijzen waren een tv van Electro Oyen (Natasja Magro uit Halen), een horloge van Degreeve (Kenneth Biesmans uit Paal) en drie sets met materialen van Brico (Maria Vanbuel, Houthalen, Dirk Vanlangendonck, Heusden-Zolder en Bart Geybels, Heusden-Zolder).

De Handelaars Heusden Dorp gaven 300 flessen cava weg en een reischeque van € 500 aan Guy Brand uit Koersel. De Verenigde Handelaars Zolder hadden een racingpak van Racing Schepers voor John Vanhoudt uit Koersel, een bril van Optiek Mommen voor Marie-Louise Lucas, sanitaire benodigdheden voor € 250 van Jeva voor Filip Peremans, een winkelkar voor € 250 bij B2 voor Pierre Schops en een culinaire avond voor 2 voor € 250 bij Laurus voor Joseph Cauberghs, de laatste vier allen uit Heusden-Zolder.

Bij de Bolderbergse Handelaars Vereniging kreeg Thierry Rocourt uit Kermt een fiets van Ghislain Cycles, de familie Feytons-Van Mulken een Landrover Experience Day en daarnaast waren er nog 90 individuele prijzen, vooral waardebonnen. Bij Suska-Berg werden 10 waardebonnen van € 100 verdeeld bij individuele handelaars en buiten de handelskernen won Kelly Leyssens uit Koersel een geschenkbon van € 100 voor heel de gemeente. (meer foto's)30214