Scheidsrechter valt uit bij Viversel

In vierde provinciale A kon SK Heusden 06 eindelijk nog eens bij de overwinning aanknopen, 5-3 na een spektakelstuk tegen Ellikom, tot 3-3 konden de bezoekers gelijke tred houden, maar toen maakten de thuisspelers de klus af. Na het de thuisnederlaag van vorige week heeft Bolderberg zijn tweede adem gevonden: 0-3 in Leopoldsburg (foto petervandeuren-amateurfotografie.be). Statie Zolder verloor met 2-0 in Hechtel. Standaard Viversel won met 2-1 van Wijshagen, de thuisploeg scoorde al na 2 minuten, en verdubbelde in de 22ste minuut, in de 80ste minuut konden de bezoekers milderen. Ondertussen had de wedstrijd 20 minuten stilgelegen. De scheidsrechter moest afgevoerd worden met een spierscheur en het duurde een tijdje voor een vervanger gevonden was.1970