Het weer: Na regen komt zonneschijn

Printversie van het berichtMail dit bericht naar een kennis
Dinsdag 13 maart 2018
Het weer: Na regen komt zonneschijn
Gestoorde lucht schuift over onze streken, maar wordt gevolgd door een mobiele wig van hogedruk. De regen maakt plaats voor droog weer. Een volgende storing meldt zich echter in de tweede helft van de week en laat de neerslagkansen opnieuw toenemen. De windt kiest voor een oostelijke sector, waarbij gevoelig koudere lucht onze regio in het weekend bereikt. 
Vandaag is het betrokken met geruime tijd regen. Later deze namiddag wordt het stilaan droger en tegen de avond zijn er enkele opklaringen. Het kwik bereikt gemiddeld 8 graden en de wind waait matig uit het westen. 
Morgen is het droog en er zijn opklaringen. De zon kan geregeld tevoorschijn komen en duwt het kwik richting 13 graden. Er staat weinig wind. 
Donderdag is het droog in de ochtend, maar na de middag neemt de bewolking gestaag toe. Uiteindelijk volgt er regen vanuit het westen. De maxima liggen rond 11 graden.
Vrijdag valt er langdurig regen. Tussendoor zijn er wel wat drogere perioden, maar het wordt een regendag. Pas tegen de avond wordt het volledig droog. De maxima liggen rond 8 graden. 
In het weekend komt het kwik een flink stuk lager uit bij maxima rond slechts 2 graden. Tijdens de nacht gaat het vriezen. Zaterdag is er veel bewolking met kans op wat sneeuw in de ochtend. Zondag blijft het droog. (Michel Nulens - Meteoservices)
Startpagina
Lettergrootte
Felicitaties & wensen
26/11
Voor: KREABO Toneelgroep
Van: Alice en Jacqueline Meynen en cupers
Proficiat aan toneelgroep kreabo uit Boekt bij hun 40 jarig bestaan en hun zeer geslaagd stuk van dit jaar nu Anateuka ook voor al de auteurs het was een fijne avond en dank voor de traktatie in de school Alice en Jacqueline
23/8
Voor: Maria Claes
Van: Jean Peeters
Van harte een gelukkige verjaardag gewenst.
28/5
Voor: Mady Celis
Van: Heidi Eggen
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Maak er een super leuke dag van. 29/05
7/4
Voor: Willy en Simonne Hody-Aerts
Van: Nathalie Hody
op 10 april 2018, zijn jullie 50 jaar getrouwd!! een dikke proficiat !! Nog vele mooie jaren samen!