Werken in de Kerkstraat zijn gestart

Printversie van het berichtMail dit bericht naar een kennis
Dinsdag 13 maart 2018
Werken in de Kerkstraat zijn gestart
De lang aangekondigde werkzaamheden in de Kerkstraat zijn van start gegaan. Ze zullen duren tot aan het eind van de zomer, maar bij de planning wordt de toegang tot Circuit Zolder zoveel mogelijk vrij gehouden. De Kerkstraat krijgt aan beide zijden vrijliggende betonnen fietspaden. Van die werken wordt gebruik gemaakt om de riolering te vernieuwen. 

Fase 1 pakt het kruispunt Kerkstraat/Zwembadstraat en het deel van de Kerkstraat tot aan de ingang van het circuit aan. Je moet via Parking 69 of de Kerkstraat aan de Bolderbergkant naar het circuit. Eind mei start fase 2, die gaat over het deel vanaf de ingang van het circuit tot aan de gewestweg. Er is dan een omleiding via Westlaan en Terlaemenlaan maar het circuit kun je alleen binnen via de Kerkstraat langs de kant van het zwembad. Tegen de bouwvakantie moet fase 2 gedaan zijn. Na de bouwvakantie start de laatste fase: dan worden de fietspaden langs de gewestweg vernieuwd van aan de aansluiting met de Kerkstraat tot aan de nieuwe fietspaden in de Sint-Jobstraat. Ook daar komen vrijliggende fietspaden, en een middenberm, met veilige oversteekplaats voor fietsers.
Startpagina
Lettergrootte
Felicitaties & wensen
3/2
Voor: Raymond Claes
Van: Godelieve Hermans
Het vijftig jarig bestaan van de revue was dit jaar een grote topper IEDEREEN EEN DIKKE PROFICIAT. Doe zo nog vele jaren verder!!
27/1
Voor: Raymond Claes
Van: Tony Lespoix
Proficiat aan t Heusdens Volksteater voor 50 ste jubileum opvoering Van premiére gisteren t es zoe vér
15/1
Voor: Jimmy Stalmans
Van: Leon Maes
Bedankt JS Heating voor de snelle en correcte reparatie van onze verwarmingsketel. Dat is service!
29/9
Voor: Monique Mechelmans
Van: Marijke Mechelmans
Monique, nog even hard doorwerken en dan ben je klaar voor je nieuwe uitdaging "Pompon". Alvast heel veel succes met je nieuwe bloemenwinkel. Zus, ik ben trots op jou!