Hommeles bij GOED: secretaris uit partij gezet

Printversie van het berichtMail dit bericht naar een kennis
Vrijdag 12 januari 2018
Hommeles bij GOED: secretaris uit partij gezet
Het is hommeles bij GOED, de partij van onder meer burgemeester Borremans en eerste schepen Schops. Partijsecretaris Cindy Ceyssens is vanmiddag uit de partij gezet. Zelf zegt ze dat daar geen aanleiding toe was en dat ze zich de voorbije jaren volop voor de partij heeft ingezet. Maar de jongste tijd kreeg ze naar eigen zeggen de wind van voren als ze intern haar mening verkondigde. Cindy Ceyssens is vooral teleurgesteld dat er binnen de partij maar één wet is die telt en dat er vooral sprake is van veel vriendjespolitiek. Op Facebook toont ze strijdbaar haar stukgescheurde partijkaart.

Cindy Ceyssens kwam destijds mee op bij de N-VA, en is nu nog eerste opvolger mocht binnen die partij een verkozene wegvallen. Samen met onder meer burgemeester Borremans stapte ze uit de partij en stond ze mee aan de wieg van GOED. Volgens haar zouden ondertussen nog een stuk of 7 leden hun lidmaatschap van GOED hebben opgezegd.

Burgemeester Mario Borremans wil er niet verder op ingaan en verwijst naar partijvoorzitter Peter Beerten, die ook geen details wil geven. Volgens hem wordt niet lichtzinnig beslist om een secretaris uit de partij te zetten. Hij beweert dat er aantal dingen zijn gebeurd die niet kunnen, dat er gesprekken hebben plaatsgevonden en dat uiteindelijk deze beslissing is genomen. Volgens hem is het mogelijk dat er nog 'gewone' leden mee zijn vertrokken met Cindy Ceyssens maar heeft GOED dan nog zowat 290 leden waaruit onder meer een nieuwe secretaris kan gekozen worden.
Startpagina
Lettergrootte
Felicitaties & wensen
15/1
Voor: Jimmy Stalmans
Van: Leon Maes
Bedankt JS Heating voor de snelle en correcte reparatie van onze verwarmingsketel. Dat is service!
29/9
Voor: Monique Mechelmans
Van: Marijke Mechelmans
Monique, nog even hard doorwerken en dan ben je klaar voor je nieuwe uitdaging "Pompon". Alvast heel veel succes met je nieuwe bloemenwinkel. Zus, ik ben trots op jou!
6/8
Voor: Jef en Paula Reynders
Van: Tony Sempels
Van harte gefeliciteerd met jullie 60e huwelijksverjaardag !!
21/7
Voor: christiane elsen
Van: lieve magdeleyns
voor morgen , 22 juli , van harte gefeliciteerd met je verjaardag ! maak er een fijne, gezellige dag van ! proficiat !