Willy Weyens publiceert 33ste Rallyworld

Willy Weyens publiceert 33ste Rallyworld

Er was opnieuw heel wat belangstelling voor de voorstelling van het rallyjaarboek 'Willy Weyens – Rallyworld 2018'. Willy Weyens en zijn team van Belgische en buitenlandse journalisten zitten ondertussen aan hun 33ste editie. Het boek geeft in woord en beeld een overzicht van het rallyseizoen. Het grootste deel is in het Nederlands en Frans, het hoofdstuk over het WRC bevat ook Engels commentaar. In het W3C-kampioenschap staat uiteraard kampioen - voor de vijfde keer - Sébastien Ogier centraal, maar ook gaat veel aandacht naar vicewereldkampioen Thierry Neuville met zijn 4 overwinningen. Samen met copiloot Nicolas Colsoul schreef Neuville ook de inleiding van het boek. Hij onderstreept daar zijn WK-ambities voor de komende jaren.

Samen met het Europees Rallykampioenschap en de nieuwe Tour European Rally campagne, zorgt de Dakar weer voor unieke foto's. Zoals steeds krijgen de negen manches van de Belgische titelstrijd met de eerste titel van Vincent Verschueren en zijn Godrive Team ook veel ruimte. Voor de rest is deze Rallyworld 2018 een klassieker met meer dan 600 kleurenfoto's uitgesmeerd over 264 pagina's.

Willy Weyens heeft ondertussen al meer dan 400 rally's in ruim 60 landen op zijn teller staan, daarbij ook 30 keer de Dakar. Zoveel ervaring is een garantie voor kwaliteit en vakkennis, waarbij Willy vaak geassisteerd wordt door zoon Nick.
'Willy Weyens – Rallyworld 2018' is onder meer te koop via de krantenwinkels en Standaard Boekhandel of rechtstreeks bij de uitgever Willy Weyens, tel 013 53 28 21, rallyw [!] mail.com. www.willyweyens.com. Het kost € 32, verzendingskosten inbegrepen.(foto Nikki Vanherck)
38441