Smeden openen pop-up in Bla Bla

Printversie van het berichtMail dit bericht naar een kennis
Donderdag 7 december 2017
Smeden openen pop-up in Bla Bla
In de voormalige kledingwinkel ‘Bla Bla’ op de Koolmijnlaan in Heusden kunnen vanaf nu (startende) handelaars of kunstenaars voor een prikje een tijdelijk onderkomen huren. Bijvoorbeeld om een uitbreiding, een nieuw idee of concept uit te testen. Een 'Pop-up Corner’ dus en dat op een erg opvallende, strategische plaats in het handelscentrum. De smeden Raf Nulens en Robin Das, die zopas startten als ‘R&R kunstsmeden’ bijten de spits af en hun werken zijn vanaf morgen te bewonderen aan de Koolmijnlaan 42, zij nemen de etalage tijdelijk in. 

Kledingzaak Bla Bla was meer dan 40 jaar een icoon in het winkelcentrum maar na de pensionering van de uitbaatster wacht van pand van 880 m² al ruim een jaar op een herbestemming. "Nochtans is dat ongewoon voor ons winkelcentrum, want we kennen hier nauwelijks leegstand. Het zou dus jammer zijn dat dit pand - door zijn ligging - wel die indruk zou wekken. Daarom kiezen we voor een positieve invulling," legt schepen van lokale economie Nico Geeraerts uit.

"Het pand wordt geheel of gedeeltelijk, voor een fractie van de normale huurprijs aangeboden. Je kunt het huren voor een week, maand of langer en we denken daarbij aan traditionele handel of een tijdelijke tentoonstellingsruimte, wel is een ondernemingsnummer nodig" vult Jos Put van Stebo Buurtzaken aan. Wel moet je buiten de aanwezige winkelrekken en nutsaansluitingen, zelf voor de invulling en aankleding zorgen. "We bekijken elke aanvraag, horeca kan maar in zeer beperkte mate want er is geen nachtvergunning en ook het sanitair is beperkt."
Wie meer info wil, neemt best contact op met Stebo, 011 57 19 29 of jos.put [!] stebo.be
Smeden openen pop-up in Bla Bla |Foto 1|Smeden openen pop-up in Bla Bla |Foto 2|
Startpagina
Lettergrootte
Felicitaties & wensen
23/8
Voor: Maria Claes
Van: Jean Peeters
Van harte een gelukkige verjaardag gewenst.
28/5
Voor: Mady Celis
Van: Heidi Eggen
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Maak er een super leuke dag van. 29/05
7/4
Voor: Willy en Simonne Hody-Aerts
Van: Nathalie Hody
op 10 april 2018, zijn jullie 50 jaar getrouwd!! een dikke proficiat !! Nog vele mooie jaren samen!
2/4
Voor: Okra Heusden Vereniging
Van: Frans en Jacqueline Hermans cupers
Een dikke proficiat aan okra en ? dat ze er toch aan gedacht hadden om de paashaas te bestellen voor iedere aanwezige bij de wijding van de fietsen op paasmaandag een fijne verrassing Alice Frans en Jacqueline