College werkt drie dagen voor Missie@sfc

Printversie van het berichtMail dit bericht naar een kennis
Dinsdag 14 november 2017
College werkt drie dagen voor Missie@sfc
Op 17, 18 en 19 november komen alle leerlingen en personeelsleden van het Sint-Franciscuscollege in beweging voor het goede doel tijdens Missie[!]sfc, een traditie van zowat een halve eeuw. In plaats van een snelle dotatie wordt het christelijk engagement van de leerlingen aangewakkerd en wordt een 'kapstokproject' gekozen waarvan de vrijwilligers of verantwoordelijken alle leerlingen komen toespreken.

Dit jaar is dat ‘Banglabari’, dat organisaties en projecten in Bangladesh steunt: schooltjes bouwen, huizen voor de eenvoudige Bengalen, kleine tewerkstellingsprojecten of werkateliers voor jongeren… Godsdienstleerkracht Rita Joris trok eerder met enkele leerlingen met de fiets op inleefreis naar ginder.

Er staat komend weekend heel wat op het programma in het SFC: van etentjes, een tombola, speculaas inslaan voor de feestdagen, een quiz meepikken, nakeuvelen aan de jeneverbar of in de degustiefbar van de oudervereniging, ... Dat allemaal komend weekend, maar stip ook al 4 februari in je nieuwe agenda aan, want dan ligt nog een evenement voor het goede doel op het schap.
Startpagina
Lettergrootte
Felicitaties & wensen
3/2
Voor: Raymond Claes
Van: Godelieve Hermans
Het vijftig jarig bestaan van de revue was dit jaar een grote topper IEDEREEN EEN DIKKE PROFICIAT. Doe zo nog vele jaren verder!!
27/1
Voor: Raymond Claes
Van: Tony Lespoix
Proficiat aan t Heusdens Volksteater voor 50 ste jubileum opvoering Van premiére gisteren t es zoe vér
15/1
Voor: Jimmy Stalmans
Van: Leon Maes
Bedankt JS Heating voor de snelle en correcte reparatie van onze verwarmingsketel. Dat is service!
29/9
Voor: Monique Mechelmans
Van: Marijke Mechelmans
Monique, nog even hard doorwerken en dan ben je klaar voor je nieuwe uitdaging "Pompon". Alvast heel veel succes met je nieuwe bloemenwinkel. Zus, ik ben trots op jou!