Ook dit jaar kersthappening in Bolderberg

Printversie van het berichtMail dit bericht naar een kennis
Dinsdag 14 november 2017
Ook dit jaar kersthappening in Bolderberg
De Bolderbergse Handelsvereniging pakt dit jaar opnieuw uit met een kersthappening op het Castellopleintje en dat op zaterdag 9 december. Het begint met de traditionele fakkeltocht, maar dan in een nieuwe formule. Er is één vertrekplaats, namelijk domein Bovy waar iedereen samen om 17u30 vertrekt. Om 18 uur opent dan de kersthappening op het plein. Daar vind je een heleboel tentjes met cadeautjes voor de feestdagen, lekkere hapjes, allerlei drankjes, ... Welk ook het weer zal zijn, er is een grote tent waar iedereen terecht kan, er zijn vuurkorven, vuurwerk, ... BHV neemt ook deel aan de 'De Warmste Week' van Studio Brussel en dat ten voordele van ’t Weyerke (VZW Stijn). Voor de ambiance zorgen een dj en de enige echte zingende kerstman….
Startpagina
Lettergrootte
Felicitaties & wensen
3/2
Voor: Raymond Claes
Van: Godelieve Hermans
Het vijftig jarig bestaan van de revue was dit jaar een grote topper IEDEREEN EEN DIKKE PROFICIAT. Doe zo nog vele jaren verder!!
27/1
Voor: Raymond Claes
Van: Tony Lespoix
Proficiat aan t Heusdens Volksteater voor 50 ste jubileum opvoering Van premiére gisteren t es zoe vér
15/1
Voor: Jimmy Stalmans
Van: Leon Maes
Bedankt JS Heating voor de snelle en correcte reparatie van onze verwarmingsketel. Dat is service!
29/9
Voor: Monique Mechelmans
Van: Marijke Mechelmans
Monique, nog even hard doorwerken en dan ben je klaar voor je nieuwe uitdaging "Pompon". Alvast heel veel succes met je nieuwe bloemenwinkel. Zus, ik ben trots op jou!