Wie wil een weekje in armoede leven?

Printversie van het berichtMail dit bericht naar een kennis
Donderdag 14 september 2017
Wie wil een weekje in armoede leven?
Op 17 oktober wordt de jaarlijkse Werelddag tegen Armoede gehouden en in de aanloop daarnaar staat ook nu weer een inleefweek armoede gehouden. Er worden ook in Heusden-Zolder vrijwilligers gezocht om van 6 tot 13 oktober zelf eens 'in armoede te leven'. Wist je trouwens dat 1 op 7 Limburgers het dagelijks moeilijk heeft om de eindjes aan elkaar te knopen. Wie vorige keren aan zo'n inleefweek deelnam, heeft dat als een enorme ervaring beleefd. Concreet krijgen de deelnemers op 6 oktober een intakegesprek, ze moeten een week leven met een beperkt budget en zich zo goed mogelijk houden aan de inleefregels, elke dag moeten ze een enveloppe of mail openen met een situatie om over na te denken. Die situaties zijn beschreven door mensen die permanent in armoede leven. Op 13 oktober volgt dan een slotmoment bij Sint-Vincentius.
Wie wil deelnemen of meer info zoekt, kan contact opnemen met inge.koekelkoren[!]welzijnszorg.be of 011 24 90 23. Inschrijven kan tot 23 september via deze link.
Startpagina
Lettergrootte
Felicitaties & wensen
3/2
Voor: Raymond Claes
Van: Godelieve Hermans
Het vijftig jarig bestaan van de revue was dit jaar een grote topper IEDEREEN EEN DIKKE PROFICIAT. Doe zo nog vele jaren verder!!
27/1
Voor: Raymond Claes
Van: Tony Lespoix
Proficiat aan t Heusdens Volksteater voor 50 ste jubileum opvoering Van premiére gisteren t es zoe vér
15/1
Voor: Jimmy Stalmans
Van: Leon Maes
Bedankt JS Heating voor de snelle en correcte reparatie van onze verwarmingsketel. Dat is service!
29/9
Voor: Monique Mechelmans
Van: Marijke Mechelmans
Monique, nog even hard doorwerken en dan ben je klaar voor je nieuwe uitdaging "Pompon". Alvast heel veel succes met je nieuwe bloemenwinkel. Zus, ik ben trots op jou!