34 extra woningen op Sint-Jansblok

Printversie van het berichtMail dit bericht naar een kennis
Donderdag 18 mei 2017
34 extra woningen op Sint-Jansblok
De sociale woonwijk Sint-Jansblok wordt uitgebreid: er komen in het totaal 34 woningen bij op de grond tussen de bestaande wijk en de achterzijde van het vroegere Themis (Suska-Berg). De wijk staat er sinds midden de jaren '70. Meer dan de helft van de 66 huizen is ondertussen gekocht door de huurders. Tegelijk staan 800 kandidaten uit Heusden-Zolder op de wachtlijst voor een huurwoning. Daarvoor worden momenteel kleinere projecten gerealiseerd, maar ook 29 sociale appartementen in Boekt. Bij Sint-Jansblok gaat de Kantonnale Bouwmaatschappij 22 sociale huurwoningen bouwen: 5 huizen en 17 duowoningen in 3 afzonderlijke blokken, allemaal met 2 slaapkamers. Vooruitzien zal daar 12 sociale koopwoningen bouwen. Er komt heel wat groen en er zijn voldoende parkeerplaatsen voorzien. Ook organiseert de gemeente binnenkort nog een overleg met de huidige bewoners van Sint-Jansblok om een aantal problemen te bespreken. (foto Michiel Reynders)
Startpagina
Lettergrootte
Felicitaties & wensen
3/2
Voor: Raymond Claes
Van: Godelieve Hermans
Het vijftig jarig bestaan van de revue was dit jaar een grote topper IEDEREEN EEN DIKKE PROFICIAT. Doe zo nog vele jaren verder!!
27/1
Voor: Raymond Claes
Van: Tony Lespoix
Proficiat aan t Heusdens Volksteater voor 50 ste jubileum opvoering Van premiére gisteren t es zoe vér
15/1
Voor: Jimmy Stalmans
Van: Leon Maes
Bedankt JS Heating voor de snelle en correcte reparatie van onze verwarmingsketel. Dat is service!
29/9
Voor: Monique Mechelmans
Van: Marijke Mechelmans
Monique, nog even hard doorwerken en dan ben je klaar voor je nieuwe uitdaging "Pompon". Alvast heel veel succes met je nieuwe bloemenwinkel. Zus, ik ben trots op jou!