In de Kijker: de Wellnessboetiek

In de Kijker: de Wellnessboetiek

Op Suska Berg achter Auva ligt de Wellnessboetiek. Deze zaak van Raf en Ann bestaat uit 2 activiteiten. In 2011 openden ze de privé wellness Wellux, en een jaar later volgde het schoonheidsinstituut Wellnessboetiek. In Wellux kan je in alle rust van een waaier aan sauna-arrangementen genieten. Van gewoon sauna, tot verwen-, pasta-, ontbijt-, candle-lightarrangementen. Ook kan je er overnachten. Van een gewone overnachting tot romantische huwelijksnachten, alles is mogelijk. Tijdig reserveren is wel aangeraden.

In de Wellnessboetiek staan schoonheid en gezondheid centraal. Je treft er alle klassieke schoonheidsbehandelingen (gelaat, manicure, pedicure, massage, ...) maar daarnaast ook de meest moderne als slimline, laserontharing, lumi-8, Imoove, enz. Iedereen vindt er zijn gading in het ruime aanbod aan schoonheids- en wellnessproducten. Wellnessboetiek heeft als Ligna Vita Superstarcoach een grote voorraad aan proteïneproducten.

De dagelijkse leiding is in handen van Katrien Claes, die al jaren ervaring heeft als schoonheidsspecialiste. Jate en Charlotte maken het enthousiaste team compleet. Ook te volgen op Facebook. (publireportage)


33145