Dit weekend weer speedway op Helzold

Printversie van het berichtMail dit bericht naar een kennis
Donderdag 20 april 2017
Dit weekend weer speedway op Helzold
Dit weekend komen de speedwayliefhebbers weer aan hun trekken tijdens het Helzold Speedway Kampioenschap. Rijders uit 7 landen nemen het tegen elkaar op in 3 klassen. Bij de internationalen, de topklasse, is er het wederoptreden van clubrijder Nick Lourens, na een jaar blessureleed. Het Nederlandse toptalent Romano Hummel komt het iedereen ongetwijfeld moeilijk maken al zal de Duitse clubrijder Sascha Stumpe erg te duchten zijn. Ook een clubrijder vanuit Frankrijk, Savier Muratet, hij krijgt concurrentie van Julien Cayre, pas overgestapt naar de inters. De Brit Lee Geary is na een jaar weer van de partij, en uit Oost-Europa komen onder meer de Tsjech Ondrej Smetana en de Oekraïner Dmytro Mostovyk, telkens uit topspeedwaylanden.

3 Belgen in de klasse nationalen: Willy Kennis, Alessandro Borgia en Des Vanzonhoven nemen het op tegen de snelle Nederlandse Kelly Velda en een handvol buitenlanders. Ook de classic is weer van de partij op niet meer zo jonge machines zullen dito mannen uit Engeland en Nederland het tegen elkaar opnemen. Zaterdag tussen 13 en 17 uur kan iedereen gratis naar de trainingen komen kijken. Zondag start de officiële training om 10 uur, de rijders worden om 13u30 voorgesteld en de eerste heat start om 13u45. De toegang bedraagt € 12, parking en programmaboekje gratis. (foto Stephan Volders)
Startpagina
Lettergrootte
Felicitaties & wensen
3/2
Voor: Raymond Claes
Van: Godelieve Hermans
Het vijftig jarig bestaan van de revue was dit jaar een grote topper IEDEREEN EEN DIKKE PROFICIAT. Doe zo nog vele jaren verder!!
27/1
Voor: Raymond Claes
Van: Tony Lespoix
Proficiat aan t Heusdens Volksteater voor 50 ste jubileum opvoering Van premiére gisteren t es zoe vér
15/1
Voor: Jimmy Stalmans
Van: Leon Maes
Bedankt JS Heating voor de snelle en correcte reparatie van onze verwarmingsketel. Dat is service!
29/9
Voor: Monique Mechelmans
Van: Marijke Mechelmans
Monique, nog even hard doorwerken en dan ben je klaar voor je nieuwe uitdaging "Pompon". Alvast heel veel succes met je nieuwe bloemenwinkel. Zus, ik ben trots op jou!