VLD: Gemeente moet kamperen aan scholen voorkomen

Printversie van het berichtMail dit bericht naar een kennis
Maandag 20 maart 2017
VLD: Gemeente moet kamperen aan scholen voorkomen
Open-VLD vindt dat het gemeentebestuur en vooral de schepen van onderwijs initiatieven hadden moeten nemen om het kamperen van ouders voor een school te voorkomen. Het afgelopen weekend hebben meer dan 20 ouders gekampeerd voor de ingang van de school van Boekt, onder wie de secretaris van de liberalen. De partij kan zich verzoenen met bepaalde voorrangsregels en dat die integratie en dergelijke moeten bevorderen.

Maar de partij wijst erop dat het systeem niet werkt, en dat verschillende van de kamperende ouders nog geen zekerheid hebben over een plaatsje voor hun kind. De partij vraagt een ondersteunende en sturende rol van de gemeente. Daarbij pleit ze voor een digitaal systeem. De VLD vindt dat de gemeente daar beter zou investeren in plaats in het gemeentelijk onderwijs, dat een minderheid uitmaakt. De liberalen buizen de schepen van onderwijs omdat ze een passieve houding belichaamt in plaats van een digitale interactie op te zetten.
Startpagina
Lettergrootte
Felicitaties & wensen
22/6
Voor: Frans Hermans
Van: Jacqueline Cupers
Heel veel goede wensen voor jouw verjaardag op zaterdag 24/06 en een grote proficiat hierbij ook van je veel goede wensen voor jouw verjaardag Frans op 24/06 ,dikke proficiat ,veel fietsgenot fijne gezonde jaren van Jacqueline Veerle en Kurt
3/5
Voor: Ronny Claes
Van: Johan Claes
Proficiat met je 57 ste verjaardag!
28/4
Voor: marijke bloemen
Van: els winters
er is weer bijna een jaartje om. Proficiat met je verjaardag oude patient van neerpelt
25/2
Voor: JANG GERITS
Van: BUREN DE DRIJ DREVEN
WIJ WENSEN JANG NOG EEN DIKKE PROFICIAT MET ZIJN 90ste VERJAARDAG. GENIET ERVAN!