In de kijker: schoonheidssalon Phiné

Printversie van het berichtMail dit bericht naar een kennis
Maandag 20 maart 2017
In de kijker: schoonheidssalon Phiné
De lente is in het land, het sein voor veel mensen om wat extra zorg aan hun lichaam te besteden. Voor hen heeft het schoonheidssalon Phiné in de Guido Gezellelaan 40/3 alles in petto. Nele Philips - de naam is een samenvoeging van haar familie- en voornaam - startte kleinschalig in 2005, maar in de loop der jaren heeft ze zich verder gespecialiseerd en een brede ervaring opgebouwd. Zo verhuisde Nele in april 2014 naar een gloednieuwe zaak met veel ruimte.

Bij Phiné kun je terecht voor alle klassieke schoonheidszorgen zoals gelaatsverzorging, manicure en pedicure epilaties. Voor de gelaatsverzorging staat het Franse topmerk Maria Galland altijd klaar, ideaal voor een mooiere huid en anti-rimpelverzorging. Nele bezorgt je mooie gelnagels en behandelt je met gelnagellak van het Belgische merk Pronails, zo ben je altijd mee met de mooiste kleuren en nieuwste trends. Heb je liever permanente make-up? Ook daarvoor ben je bij Phiné aan het juiste adres, Nele geeft bijvoorbeeld je wenkbrauwen met microblading een nieuwe of vollere vorm.

Sinds vorig jaar helpt Phiné je met een LPG endermologieapparaat op een aangename manier van die vervelende cellulitis af. Een LPG endermoliftapparaat biedt een zeer doeltreffende anti-agingbehandeling. Op een natuurlijke wijze wordt je eigen collageen gestimuleerd om zo de kleine plooitjes glad te strijken. Als je bij Phiné buiten komt, voel je je herboren. En oh ja, op haar sluitingsdag verzorgt Nele de voetjes van de gasten in 'Hof ter Bloemen', want op je goed voelen staat geen leeftijd. Volg Phiné ook op Facebook. (publireportage)
In de kijker: schoonheidssalon Phiné |Foto 1|In de kijker: schoonheidssalon Phiné |Foto 2|In de kijker: schoonheidssalon Phiné |Foto 3|In de kijker: schoonheidssalon Phiné |Foto 4|
Startpagina
Lettergrootte
Felicitaties & wensen
28/4
Voor: marijke bloemen
Van: els winters
er is weer bijna een jaartje om. Proficiat met je verjaardag oude patient van neerpelt
25/2
Voor: JANG GERITS
Van: BUREN DE DRIJ DREVEN
WIJ WENSEN JANG NOG EEN DIKKE PROFICIAT MET ZIJN 90ste VERJAARDAG. GENIET ERVAN!
19/10
Voor: Tony Lespoix
Van: Frans en Jacqueline Hermans
We wensen jou een zéér gelukkige verjaardag( 20 okt )een goede gezondheid en nog vééééél fiets genot toe groetjes
3/10
Voor: Rene en Simonne Deprez-Claes
Van: Riet Deprez
Lieve papa en mama, dikke proficiat met jullie 60-jarig huwelijk. Langs deze weg wil ik jullie extra in de bloemetjes leggen en ook heel fel danken voor wat jullie al voor mij en de kinderen hebben gedaan. Wij zien jullie graag. Riet, Jens en Jelle x