Sterke prestaties van Moed en Volharding

Voor de 12de editie van de Cup Michel Wanten mocht turnkring Moed en Volharding gymnasten uit Engeland, Malta, Luxemburg, Nederland en België verwelkomen. Ondanks dat het een vriendschappelijke wedstrijd is, werd er op niveau gepresteerd ook door de thuisgymnasten. Als team in categorie 2 haalden Mislina Bicer, Kaat Geusens, Yana Krammerhoffer en Lotte Cruts de 5de plaats. In categorie 4 eindigde het team Evelyn Neuteleers, Jolien Achten en Laura Vanmullen vierde. In de all-around resultaten in categorie 3 haalde Natascha Jacobs een 4e plaats. Kaat Geusens, Natascha Jacobs, Evelyn Neuteleers en Jolien Achten mochten op deelnemen aan de finale. Natascha Jacobs won goud voor brug en balk in categorie 3. In categorie 4 behaalde Evelyn Neuteleers voor grond een zilveren medaille, en Jolien Achten een bronzen medaille. Kaat Geusens won een bronzen medaille in categorie 2 voor sprong. Bij de jongeren tunrden Emma Bosmans, Ziza Schreurs en Lyana Vanoevelen een mooie wedstrijd. De verkoop van rode neuzen, cupcakes en snoepzakken bracht € 710 op voor Rode Neuzen Dag.23495