Minister Vandeurzen onder de indruk van Droomboom

Printversie van het berichtMail dit bericht naar een kennis
Maandag 16 november 2015
Minister Vandeurzen onder de indruk van Droomboom
Hoog bezoek vandaag in De Droomboom in de Sint-Maartenlaan, niemand minder dan Vlaams minister van Welzijn Jo Vandeurzen kwam daar kennismaken met toch wel een bijzonder project. In de gebouwen van de vroegere meisjesschol van Berkenbos heeft een groep ouders-vrijwilligers de handen in elkaar geslagen en uit de mouwen gestoken. Samen organiseren er een heleboel naschoolse activiteiten waar je echt van staat te kijken: academie woord en beeld, lessen Frans en zelfs Chinees, muziekinitiatie, circustechnieken, ...Tegelijk renoveren de ouders de gebouwen om ze zo aangenaam én veilig mogelijk te maken voor de kinderen, daarvoor kunnen ze een beroep doen op de know how van het CVO. Toen de minister van het initiatief hoorde, wil hij er een kijkje komen nemen. De Droomboom kan dan ook model staan voor andere gemeenten of wijken. De minister mocht trouwens de bovenverdieping officieel openen, uiteraard met het doorknippen van het lint, onder het oog van trotse ouders, kinderen en medewerkers. (meer foto's van Julien Maebe)
Minister Vandeurzen onder de indruk van Droomboom |Foto 1|Minister Vandeurzen onder de indruk van Droomboom |Foto 2|Minister Vandeurzen onder de indruk van Droomboom |Foto 3|Minister Vandeurzen onder de indruk van Droomboom |Foto 4|
Startpagina
Lettergrootte
Felicitaties & wensen
3/2
Voor: Raymond Claes
Van: Godelieve Hermans
Het vijftig jarig bestaan van de revue was dit jaar een grote topper IEDEREEN EEN DIKKE PROFICIAT. Doe zo nog vele jaren verder!!
27/1
Voor: Raymond Claes
Van: Tony Lespoix
Proficiat aan t Heusdens Volksteater voor 50 ste jubileum opvoering Van premiére gisteren t es zoe vér
15/1
Voor: Jimmy Stalmans
Van: Leon Maes
Bedankt JS Heating voor de snelle en correcte reparatie van onze verwarmingsketel. Dat is service!
29/9
Voor: Monique Mechelmans
Van: Marijke Mechelmans
Monique, nog even hard doorwerken en dan ben je klaar voor je nieuwe uitdaging "Pompon". Alvast heel veel succes met je nieuwe bloemenwinkel. Zus, ik ben trots op jou!