Bolderberg neemt de leiding

In de topper van deze speeldag heeft FC Bolderberg met 3-1 de maat genomen van leider Standaard Viversel. Nochtans zagen 450 toeschouwers de bezoekers vlak voor de rust op voorsprong komen door een doelpunt van Benjamin Huysmans. Het antwoord van Bolderberg kwam 3 minuten na de rust met de gelijkmaker van Sevin Serkan. In de 57ste minuut mocht Kris Cauberghs met een strafschop verdubbelen. Het was topscorer Rik Douven die vier minuten voor affluiten de eindcijfers vastlegde. Met deze overwinning neemt Bolderberg de leiding van zijn buren over in vierde provinciale A. (www.petervanduren-amateurfotografie.be).

SK Heusden 06
moest een 2-5 thuisnederlaag slikken tegen Lillonia, bij de rust was het al 0-3. Statie Zolder versloeg Bree met 2-1